Voordelen

UPDATE 23/10/2020 - ZOO Planckendael blijft open! Ben je een abonnee? Dan hoef je niet te reserveren. Voor het grote publiek is het wel verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Naast onbeperkte toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael geniet je met je ZOO abonnement van een karrevracht aan voordelen*. We zetten ze allemaal even op een rijtje, want het zijn er heel wat!

Ontdek de prijzen van een abonnement

Voordelen in ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael

365 dagen toegang 

365 dagen onbeperkt toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael (tijdens de normale openingsuren). Wij zorgen ervoor dat je een heel jaar kan genieten van dierenpret, weetjes en prachtige tuinen.
 

10% korting in alle restaurants

Je proeft, nipt en geniet 10% voordeliger* in alle horecapunten van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Vroege vogels genieten tot 10u voor slechts € 3,60 van een verse croissant en een kopje koffie, thee of chocolademelk.
 

10% korting in de shops

Iets leuks gezien in onze shops? Als abonnee geniet je van 10% korting op al je aankopen in onze shops**. Alle inkomsten gaan integraal naar de werking van onze dierenparken, ons natuurbehoud of kortweg: naar de dieren!
 

Je kleinkind mee voor maar €5,50

Koop een kleinkinderkaart met 10 beurten, en je kleinkind gaat voor een miniprijs mee. Een perfect moment om samen te genieten van de nieuwe ervaringen en al heel wat bij te leren over dieren en hun habitat. 
 

Gratis ZOOmagazine en WILD

Boeiende artikels en prachtige foto’s vertellen je alles over het leven in onze dierenparken, ons wetenschappelijk onderzoek en onze natuurbehoudprojecten. Je krijgt een jaar lang ons ZOOmagazine en WILD (voor de kids!).
 

3 gratis ritjes op de draaimolen

Draai in het rond met je abonnement en geniet van 3 gratis ritjes op de draaimolen in ZOO Planckendael. De bonnen voor deze ritjes ontvang je bij het ZOOmagazine van Pasen. Genieten maar!
 

Voordelig met de Planckendael Express en Blue-Bike

Met 50% korting mag jij op de Planckendael Express, die je in 10 minuutjes van Mechelen Station tot aan de ingang brengt. Koop een Blue-Bike-abonnement en krijg met het wachtwoord ikwilfietsenmetkmda 2 gratis ritten.

Met je abonnement naar ZOO Serpentarium Blankenberge

Je bent met je abonnement ook van harte welkom in ZOO Serpentarium Blankenberge (van zodra opnieuw geopend). Op vertoon van je abonnement zwaaien de deuren van onze reptielenzoo aan de Belgische kust voor je open. Je kan gratis binnenlopen.

Fikse korting of gratis toegang bij onze partners

Met je abonnement pik je ook nog heel wat andere graantjes mee. Dankzij deze extra kortingen*** is je ZOO abonnement pas écht goud waard…  Want naast alle voordelen die je ZOO abonnement je biedt in onze parken, kan je er elders ook heel wat profijt mee doen.

Omwille van de maatregelen die genomen worden rond COVID-19, waaronder het hanteren van een beperkte capaciteit, kunnen sommige parken onze abonnees tot nader order niet de gebruikelijke korting aanbieden bij hun bezoek. Een bezoek aan het standaard tarief en volgens de Corona maatregelen op hun website is wel mogelijk.