Prijzen abonnement

Kleinkinderkaart

UPDATE 31/10/2020 - ZOO Planckendael sluit op vraag van de overheid de deuren vanaf 2 november, voor een periode van zes weken. De gezondheid van ons allemaal komt op de eerste plaats. Met deze beslissing wil ZOO Planckendael de medewerkers uit de zorgsector ondersteunen en de veiligheid van haar bezoekers waarborgen. Wij blijven natuurlijk de beste zorg voor onze dieren garanderen. Alle verdere ontwikkelingen volgen we op de voet en we houden jullie op de hoogte. Bedankt voor jullie vertrouwen en begrip. Zorg goed voor jezelf en elkaar. #ZOOsamen

Voor onze fiere grootouders mét een abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Je betaalt slechts € 55 voor een tienbeurtenkaart*. Zo kan je tien keer langskomen met één kleinkind, of één keer langskomen met tien kleinkinderen.

Grote kleinkinderen

Het woord ‘kleinkind’ mag je trouwens erg ruim nemen. De kaart is immers geldig voor spruiten tot en met 17 jaar. Je oogappeltjes onder de 3 jaar komen er gratis in.

Als abonnee van ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Met je abonnementen krijg je 365 dagen toegang tot twee parken en tal van extra voordelen!

Kleinkinderkaart Tienbeurtenkaart voor grootouders met ZOO abonnement € 55

De kleinkinderkaart is enkel te koop aan de kassa's van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael.