Breng een nieuwe abonnee aan

Maak je vrienden of familie abonnee en geniet samen van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael 

Ben je abonnee? Deel je enthousiasme voor onze parken en overtuig je vrienden en familieleden om ook abonnee te worden. Zij genieten tot krokus 2020 gratis van onze parken en jij ontvangt een waardebon van €20!

Cadeau voor de aanbrenger: een waardebon van €20 geldig in beide parken. Deze bon kan je gebruiken aan in de shops en de horecapunten.

Voordeel voor de nieuwe abonnee: alle maanden tot krokus 2020 gratis. De periode tot en met 21/02/2020 is gratis en krijg je bovenop het aangekochte jaarabonnement dat start op 22/02/2020 en geldig is tot en met 21/02/2021. Deze verlengde einddatum wordt niet automatisch toegepast, maar verschijnt ten laatste 2 weken na aankoop van je abonnement.

Zo eenvoudig maak je nieuwe abonnees:

  1. Download het deelnemingsformulier (onderaan deze pagina), vul het in en geef het aan je vriend of familielid die een abonnement wilt nemen
  2. Je vriend of familielid vult het formulier aan, geeft het af aan de ledendienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael en krijgt bij aankoop van een nieuw abonnement alle maanden tot krokus 2020 gratis.
  3. Jij, als aanbrenger, krijgt een waardebon van €20 toegestuurd met de post.

Het deelnemingsformulier is ook beschikbaar aan de ledendienst van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Nog vragen? Contacteer ons via ledendienst@kmda.org of 03 202 45 63.