Prijzen abonnement

Abonnement aanvragen

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Als abonnee van ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen kan je zo vaak langskomen als je maar wil, wanneer je wil. Met je abonnementen krijg je 365 dagen toegang tot twee parken en tal van extra voordelen! Ontdek alle exclusieve voordelen voor abonnees.

Nog geen abonnee?

Vraag je abonnement online aan! Abonnementen met bedrijfskorting via de werkgever kan je enkel aanvragen in de ledendienst van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Nieuw abonnement online aanvragen