Cadeaubon

UPDATE 09/06/2021 - ZOO Planckendael is open en onze gebouwen zijn opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
32%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Iets te vieren? Schenk het feestvarken een stukje ZOO Planckendael! Een toegangsticket, een (gezins-)abonnement, een lunch in onze restaurants of een geschenk uit onze shop: jij kiest het bedrag, de jubilaris kiest wat hij ermee doet! Het zijn bovendien blikvangers op zich en komen in een mooie envelop. Te openen op eigen risico…

Met deze aankoop toon je je groene hart. De opbrengst van onze cadeaubonnen gaat integraal naar de werking van onze dierenparken en onze missie voor natuurbehoud.

Bestel je cadeaubon online

Schenk een jaar dierenplezier

Wil je iemand een jaar dierenplezier schenken met een abonnement op ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen? Koop dan een cadeaubon met de waarde van het abonnement. De gelukkige kan daarmee zijn of haar abonnement afsluiten aan onze kassa's.

Bestel online

Je kan jouw cadeaubon ter plaatse verkrijgen. Maar het kan zeker ook digitaal. Bestel je cadeaubon via onze website en je ontvangt hem meteen in je inbox! Je kan de cadeaubon meteen afdrukken of doorsturen naar de gelukkige ontvanger.

Geldig in ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen.