Voordelen

Toverland (Sevenum, NL)

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Speciale korting met ZOO-abonnement

Toverland: 20% korting voor mensen die groter zijn dan 140 centimeter. Geldig van 27/3/2021 tot en met 7/11/2021.

Reserveer je bezoek online

Abonnementhouders van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael dienen gratis een reservering te maken voor de bezoekdatum. Aan de ingang dienen ze op de bezoekdag hun geldige abonnementspas en de reservering te tonen.

Door de coronamaatregelen kunnen er andere maatregelen gelden dan je gewend bent. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit kan het voorkomen dat een bezoekdag vol zit. 

Meer info