Verjaardagsfeestje

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen verjaardagsfeestjes niet geboekt worden. Hou voor meer nieuws over een mogelijke datum van reservatie deze pagina in de gaten.

Ben je binnenkort jarig, word je minstens 5 jaar en droom je van een kinderfeestje in ZOO Planckendael? Dat kan! 

Onze dieren feesten maar al te graag met je mee. Bovendien komt het feestvarken er helemaal gratis in. Nodig dan al je vriendjes uit voor een spetterend feest… in ZOO Planckendael! Olifant Kai-Mook feest maar al te graag met jullie mee. Vergeet de feesthoedjes niet!

Pannenkoeken smullen

Als je je verjaardag komt vieren in Planckendael, trakteren onze dieren jou en je vriendjes op twee pannenkoeken en een drankje. Wist je trouwens dat Kai-Mook wel 20 pannenkoeken kan eten in één hap?

Hieronder vind je de twee rondleidingen waar je kan aan deelnemen: