Prijzen abonnement

Als abonnee van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael kan je zo vaak langskomen als je maar wil. Met je jaarabonnement krijg je 365 dagen toegang tot beide parken en een karrevracht voordelen. Ontdek alle exclusieve voordelen voor abonnees.

Abonnementen zijn online verkrijgbaar en aan de kassa's of bij de ledenservice van ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Onze ledendienst is alle dagen geopend vanaf 10u. 

Abonnement aanvragen

Tarieven

Gezinsabonnementen

Gezinsabonnement Ouders en inwonende kinderen tot en met 17 jaar € 229,00*
Gezinsabonnement 60+ 1 van de partners is minstens 60 jaar € 174,00*
Gezinsabonnement personen met een handicap 1 van de partners of kinderen heeft invaliditeit van minimum 66%. Invaliditeitsattest is vereist. (zie abonnementsvoorwaarden onderaan) € 174,00*
Gezinsabonnement éénouder 1 ouder en inwonende kinderen tot 17 jaar € 145,00*
Parkingabonnement ZOO Planckendael € 32,00

Abonnement aanvragen

Individuele abonnementen

Individueel abonnement vanaf 18 jaar € 99,00
Individueel abonnement 60+ Je bent minstens 60 jaar € 89,00
Individueel abonnement personen met een handicap Invaliditeit van minimum 66%. Invaliditeitsattest is vereist. (zie abonnementsvoorwaarden onderaan) € 89,00
Studentenabonnement € 50,00
Parkingabonnement ZOO Planckendael € 32,00

Abonnement aanvragen

Kleinkinderkaart

Voor onze fiere grootouders mét een ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Je betaalt slechts € 75 voor een tienbeurtenkaart. Zo kan je tien keer langskomen met één kleinkind, of één keer langskomen met tien kleinkinderen.

Dagtickets terugbetaald

Heb je recent een bezoekje gebracht aan ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael en ben je helemaal wild van onze dierenparken? Koop dan vandaag nog een abonnement. Als je binnen de 5 dagen na je bezoek een abonnement neemt, dan betalen wij je dagtickets terug!