Prijzen abonnement

UPDATE 09/06/2021 - ZOO Planckendael is open en onze gebouwen zijn opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
29%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Tarieven

Een jaarabonnement is 365 dagen geldig vanaf dag van aankoop. Abonnementen zijn verkrijgbaar aan de kassa's of bij de ledenservice van ZOO Planckendael en ZOO Antwerpen. Onze ledendienst is alle dagen geopend vanaf 10u.

Gezinsabonnementen

Gezinsabonnement Ouders en inwonende kinderen tot 17 jaar € 198,00*
Gezinsabonnement 60+ 1 van de partners is minstens 60 jaar € 164,00*
Gezinsabonnement personen met een handicap 1 van de partners of kinderen heeft invaliditeit van minimum 66%. Invaliditeitsattest is vereist. (zie abonnementsvoorwaarden onderaan) € 159,00*
Gezinsabonnement éénouder 1 ouder en inwonende kinderen tot 17 jaar € 135,00*
Parkingabonnement ZOO Planckendael € 25,00

Individuele abonnementen

Individueel abonnement vanaf 18 jaar € 99,00
Individueel abonnement 60+ Je bent minstens 60 jaar € 85,00
Individueel abonnement personen met een handicap Invaliditeit van minimum 66%. Invaliditeitsattest is vereist. (zie abonnementsvoorwaarden onderaan) € 85,00
Studentenabonnement € 50,00
Parkingabonnement ZOO Planckendael € 25,00

Kleinkinderkaart

Voor onze fiere grootouders mét een ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael abonnement hebben we een aantrekkelijke formule uitgedokterd: de kleinkinderkaart. Je betaalt slechts € 55 voor een tienbeurtenkaart. Zo kan je tien keer langskomen met één kleinkind, of één keer langskomen met tien kleinkinderen.

Dagtickets terugbetaald

Heb je recent een bezoekje gebracht aan ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael en ben je helemaal wild van onze dierenparken? Koop dan vandaag nog een abonnement. Als je binnen de 5 dagen na je bezoek een abonnement neemt, dan betalen wij je dagtickets terug!