Studentenabonnement

Een studentenabonnement voor maar €50? #belachelijkgoedkoop

Met een studentenabonnement heb je 365 dagen toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Spring dus zo vaak binnen als je maar wil; tijdens een springuur, je blokpauze of een romantische date met je lief, ...

Daarnaast geniet je ook van deze voordelen:

 • 365 dagen gratis toegang tot beide parken tijdens de standaard openingsuren.
 • Lunchen in één van de parken? Dat kan jij als student met 10% korting! Deze korting geldt in alle restaurants en shops.
 • Gratis toegang of fikse kortingen bij Artis, GaiaZoo, De Efteling, Plopsaland, … Lees meer.

En dat allemaal voor maar € 50.

Overtuigd? Zo geraak jij aan je abonnement

Ben je tussen 18 en 25 jaar*, in het bezit van een geldig inschrijvingsbewijs van een Hogeschool of een Universiteit en €50? Dan kan je op twee manieren je studentenabonnement activeren:

 1. Wil je binnen de twee weken ons park al bezoeken? Ga dan naar de abonnementsdienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Op vertoon van je identiteitskaart en geldig inschrijvingsbewijs** kan je je abonnement aankopen. We maken onmiddelijk je abonnement gebruiksklaar!
 2. Online: haal jouw abonnement af bij de abonnementsdienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael na ontvangst van een bevestigingsmail waarin staat dat je studentenabonnement werd aangemaakt. 
   

  Bestel online

  Na het doorlopen van alle stappen zal een e-mail gestuurd worden ter bevestiging. Gelieve de bijlage van de e-mail te openen en de instructies hierin te volgen. 

  Mocht je technische problemen ondervinden bij je aanvraag, gelieve dan contact op te nemen met ons.