Studentenabonnement

Een studentenabonnement voor maar €50? #belachelijkgoedkoop

Met een studentenabonnement heb je 365 dagen toegang tot ZOO Antwerpen en ZOO Planckendael. Spring dus zo vaak binnen als je maar wil; tijdens een springuur, je blokpauze of een romantische date met je lief, ...

Daarnaast geniet je ook van deze voordelen:

 • 365 dagen gratis toegang tot beide parken tijdens de standaard openingsuren.
 • Kom jezelf even opladen in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael vóór de start van je lesdag. Studenten krijgen toegang vanaf 9u ipv 10u.
 • Lunchen in één van de parken? Dat kan jij als student met 10% korting! Deze korting geldt in alle restaurants en shops.
 • Nood aan andere lectuur dan die stapel studieboeken? Het ZOOmagazine in je brievenbus zal je deugd doen.
 • Gratis toegang of fikse kortingen bij Artis, GaiaZoo, De Efteling, het Serpentarium, Plopsaland, … Lees meer

En dat allemaal voor maar € 50.

Overtuigd? Zo geraak jij aan je abonnement

Ben je tussen 18 en 25 jaar, in het bezit van een geldige studentenkaart en €50? Dan kan je op twee manieren je studentenabonnement activeren:

 1. Online: je abonnementskaart wordt je na enkele dagen toegestuurd per post
   

  Bestel online

  Na het doorlopen van alle stappen zal een e-mail gestuurd worden ter bevestiging. Gelieve de bijlage van de e-mail te openen en de instructies hierin te volgen. Kort daarna zal je abonnementskaart worden toegestuurd per post.

  Mocht je technische problemen ondervinden bij je aanvraag, gelieve dan contact op te nemen met ons.

 2. Wil je al een van de komende dagen de parken bezoeken? Ga dan naar de ledendienst in ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Op vertoon van je identiteitskaart en geldige studentenkaart kan je je abonnement aankopen. We maken onmiddelijk je abonnement gebruiksklaar!