Voordelen

Bobbejaanland (Lichtaart)

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Speciale korting met ZOO abonnement

Bobbejaanland (Lichtaart): 50% korting op het volwassentarief, geldig bij aankoop van een toegangsticket aan de kassa op openingsdagen tot 31/12/2021, niet geldig op dagen dat het park volzet is door een sold-out. Opgelet: Bobbejaanland hantreert een aangepaste procedure voor een bezoek aan het park:

  • Maak een online reservatie via het reserveringsplatform op www.bobbejaanland.be
  • Selecteer de datum en het aantal personen
  • Betaal vervolgens 10 € per persoon als VOORSCHOT. Dit is eigenlijk een soort van “reserveringsgarantie” en dus zeker te zijn van je plaats
  • Eens toegekomen in het park ga je met het reserveringsdocument en je abonnementskaart naar “guest relations” om het resterende bedrag nog te voldoen.
  • Vervolgens kan het park bezocht worden.