Groepen

Familie en vrienden

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
1%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken met rondleidingen of groepsmenu’s niet geboekt worden. Hou voor meer nieuws over een mogelijke datum van reservatie deze pagina in de gaten.

In ZOO Planckendael hebben groepen vanaf 15 betalende personen een streepje voor. Zo trakteert ZOO Planckendael groepen op een stevige groepskorting op de toegangsprijs.

Een groepsbezoek met rondleiding reserveer je best 3 weken op voorhand. Voor een bezoek zonder gids of maaltijd is reserveren eveneens gewenst.

Reserveer je groepsbezoek

Inkomtarief

Bestaat je groep uit leden van de jeugdvereniging, rusthuisbewoners of inwoners van een instelling? Dan heeft je groep recht op een voordelig tarief.

Peuters-3 jaar Gratis
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 21,00
Jongeren 12 t/m 17 jaar € 25,00
Studenten18 t/m 25 jaar (op vertoon van studentenkaart) € 25,00
Volwassenen Vanaf 18 jaar € 27,00
60+Niet in rolstoel € 25,00
Personen met een handicap € 24,00

Begeleiding

Noodzakelijke begeleiders bij personen met een handicap gratis

Gids

Rondleiding1 gids / 25 pers. (excl. toegangsticket) € 50,00