Groepen

Instelling andersvaliden / Psychiatrische instelling

Welkom terug! ZOO Planckendael is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het nog verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken met rondleidingen of groepsmenu’s niet geboekt worden tot en met 31 augustus 2020.

Vanaf 1 juli is het bezoek van jeugdgroepen opnieuw toegestaan tot max 50 personen. Ben je een jeugdgroep ( jeugdbeweging, instellingen met kinderen, speelpleinwerkingen,...) reserveer dan hier je bezoek. Als jeugdgroep hoef je geen afzonderlijk tijdsslot te reserveren.

In ZOO Planckendael hebben groepen vanaf 15 betalende personen een streepje voor. Zo trakteert ZOO Planckendael groepen op een stevige groepskorting op de toegangsprijs.

Reserveer je groepsbezoek

Inkomtarief

Kind3 t/m 11 jaar € 18,50
Kind12 t/m 17 jaar € 22,50
Student18 t/m 26 jaar € 22,50
Andersvalide € 22,50
Volwassene € 25,00
60+Niet in rolstoel € 24,00

Begeleiding

Noodzakelijke begeleiding Max 1 begeleider per bezoeker GRATIS

Gids

Gids algemene rondleiding of extra gids*excl. toegangsticket € 50,00