Groepen

Rusthuis en woon-zorgcentrum

Welkom terug! ZOO Planckendael is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het nog verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken met rondleidingen of groepsmenu’s niet geboekt worden tot en met 31 augustus 2020. Hou voor meer nieuws over een mogelijke datum van reservatie deze pagina in de gaten.

In ZOO Planckendael hebben groepen vanaf 15 betalende personen een streepje voor. Zo trakteert ZOO Planckendael groepen op een stevige groepskorting op de toegangsprijs.

Een groepsbezoek met rondleiding reserveer je best 3 weken op voorhand. Voor een bezoek zonder gids of maaltijd is reserveren eveneens gewenst.

Reserveer je groepsbezoek

Inkomtarief

Bewoner rusthuis € 22,50

Begeleiding

Noodzakelijke begeleiderMax. 1 per rusthuisbewoner Gratis
Extra begeleider kind3 t/m 11 jaar € 18,50
Extra begeleider jongere12 t/m 17 jaar € 24,00
Extra begeleider volwassene € 25,00
Extra begeleider 60+ € 24,00

Gids

Gids algemene rondleiding*excl. toegangsticket € 50,00