Reserveer je groepsbezoek

Welkom terug! ZOO Planckendael is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het nog verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
25%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken met rondleidingen of groepsmenu’s voorlopig niet geboekt worden. Groepen vanaf 15 personen kunnen opnieuw een bezoek (zonder rondleiding en zonder menu) reserveren. Dat kan ten laatste 1 week voor je bezoek.

Vanaf 1 juli is het bezoek van jeugdgroepen opnieuw toegestaan tot max 50 personen. Ben je een jeugdgroep ( jeugdbeweging, instellingen met kinderen, speelpleinwerkingen,...) reserveer dan ook hier je bezoek, kan ten laatste tot 1 week voor je bezoek. 

Wil jij een groepsbezoek aan Planckendael reserveren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Reserveer je groepsbezoek

Toegang