Schoolbezoek

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
1%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsmenu’s niet geboekt worden. Rondleidingen met een gids mogen wel opnieuw worden gereserveerd.

Op bezoek bij Kai-Mook of bij de pinguïns? Of wil je ontdekken hoe dier en mens zich aan hun leefomgeving aanpassen? Een bezoek aan ZOO Planckendael met je klas is altijd de moeite waard.

"Een unieke ervaring met als resultaat verwondering en extra interesse te zien bij onze leerlingen." - SIMA Aarschot

MOS - duurzame scholen, straffe scholen

Ons educatief aanbod heeft een duidelijke link met duurzaamheidsthema’s, zoals natuurbeleving en biodiversiteit. Hierdoor zijn we een MOS-schakel geworden. Dat betekent dat scholen gratis gebruik kunnen maken van het bestaande aanbod van De Lijn bij een schoolbezoek aan ZOO Planckendael.

Ontdek de MOS-pas van De Lijn

Alle voordelen op een rijtje: