Reserveer je schooluitstap

Welkom terug! ZOO Planckendael is open! Heb je een abonnement? Dan hoef je niet te reserveren. Laat enkel je abonnementskaart zien aan onze ingang en wij geven je toegang. Voor het grote publiek is het nog verplicht om te reserveren. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsbezoeken en rondleidingen slechts geboekt worden vanaf 1 mei.

Wil jij een schoolbezoek aan Planckendael reserveren? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Schoolbezoek reserveren

Opgelet! Wij voorzien 1 gratis gids per maximum 25 personen (leerlingen + begeleiders)
Bezoek met gids *
Wil je meer dan één rondleiding boeken? Vul dat dan in bij het veld 'opmerkingen', helemaal onderaan.
We wensen de Planckendael Express te reserveren:
Neem met de klas de trein naar ZOO Planckendael en geniet van een extra voordelig groepsbiljet!
Toegang *
Info en voorwaarden: betalen aan de kassa met cash, bancontact of credit card, betaling via facturatie nadien is niet toegestaan. In ons Self-Service restaurant Toepaja kunnen we per dienst (ochtend/middag/namiddag) maximum 100 plaatsen reserveren.