Schoolbezoek

Schoolmenu

UPDATE 09/06/2021 - ZOO Planckendael is open en onze gebouwen zijn opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
10%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Door de maatregelen die genomen werden rond het coronavirus kunnen groepsmenu’s momenteel niet geboekt worden.

ZOO Planckendael staat garant voor een onvergetelijke en leerrijke daguitstap. Kinderen komen hier ogen tekort, staan oog in oog met exotische dieren en genieten van spel en avontuur. En daar krijgen ze een leeuwenhonger van! Wij stellen scholen en jeugdgroepen, vanaf 15 deelnemers, een lekkere en voordelige formule voor.

Reserveer je schooluitstap

Frietjes Fun

Wij voorzien een portie vers gebakken frietjes met mayonaise of ketchup voor elke deelnemer.

  • portie frietjes
  • mayonaise of ketchup
  • Drank: Capri sun, Cécémel of Fristi

Prijs € 6,40 per persooon

Brengt je klas zelf boterhammetjes mee? Restaurant Wapiti in continent Amerika heeft een overdekte eetplaats, speciaal voor groepen. Je kan je boterhammen ook eten in restaurant Toepaja, maar daarbij is de consumptie van een drankje wel verplicht. Natuurlijk mag je ook altijd vrij in het park picknicken, zelfs op het gras.

Praktisch

  • Af te halen in restaurant Toepaja (continent Azië).
  • Alle bovenstaande formules zijn mogelijk vanaf 15 personen.
  • Te reserveren: uiterlijk twee weken voor het bezoek via het reserveringsformulier, onder voorbehoud van beschikbaarheid van plaatsen.
  • Ons restaurant is rolstoeltoegankelijk.
  • Alle bovenvermelde tarieven zijn incl. btw.

Reserveer je schoolmenu

Een schoolmenu reserveer je best twee weken op voorhand. Gelieve je reservatie ook te bevestigen bij aankomst in ZOO Planckendael.