Verjaardagsfeestje

Dierentrektocht

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Ben jij tussen 5 en 12 jaar en een echte curieuzeneuzemosterdpot? Volg onze gids dan op de voet, hij neemt jullie mee op trektocht door ZOO Planckendael. Je bezoekt elk hoekje en kantje van ons dierenparadijs. Zelfs de dierenkeuken zal geen geheimen meer hebben voor jou!

Kinderboerderij

Wil je de dieren ook eens zelf voederen? Dat mag – omdat het jouw verjaardag is – voor één keer in de kinderboerderij. Laat ook even weten wat jouw lievelingsdier is, dan kom je er tijdens deze reis rond Planckendael alles over te weten! En daarna? Handjes wassen en smullen maar van die pannenkoeken!

Praktisch

Duur: 1u30

  • Met begeleiding van ZOO Planckendael
  • Minimum 10 kids per feestje, gratis voor de jarige (1 gratis jarige per 10 kinderen). € 24,40 per persoon (inclusief toegang en begeleiding gedurende 1u30, 1 drankje + 2 pannenkoeken)
  • Max. 4 begeleiders genieten ook van dit verjaardagstarief
  • Kinderen en begeleiders met een geldig abonnement krijgen € 14,00 korting

Reserveren

Een verjaardagsfeestje reserveer je het liefst drie weken op voorhand.

Heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via groepen@kmda.org.

Laat ons bij je reservering weten wat je lievelingsdier is! Maak je keuze uit:

Aap (bonobo, klauwaapje)

Antiloop

Ara

Bever

Bizon

Capibara

Ezel

Flamingo

Giraf

Hert: wapiti

Hyena

Impala

Jachtluipaard

Koala

Lama

Miereneter

Neusbeer

Neushoorn

Paard (Przewalski)

Pinguïn

Tasmaanse duivel

Uil

Watoessi

Zebra