Scholen

Combitrips

UPDATE 18/04/2021 - ZOO Planckendael is open! Helaas zijn op vraag van de overheid onze gebouwen niet toegankelijk voor bezoekers. Daarom is een wandeling door het park een buitenbeleving. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
0%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Als je met een troep leerlingen naar ZOO Planckendael komt, geniet je nog van een extra voordeel. Combineer je schooluitstap naar ZOO Planckendael met een andere Mechelse attractie: beide bezoeken worden dan dubbel zo voordelig! Let wel, de twee uitstappen moeten op dezelfde dag gecombineerd worden.

Combitarieven ZOO Planckendael + Speelgoedmuseum*

Drie verdiepingen volgestouwd met speelgoed van vroeger en nu. Reden genoeg om eens een kijkje te gaan nemen met je leerlingen in het Speelgoedmuseum dus. Gelukkig is er ook een speelzaal, want van naar speelgoed kijken, krijgen ze uiteraard ook zin in spelen!

Leerlingen 3 t/m 11 jaar € 16,80
Leerlingen 12 t/m 18 jaar € 18,80
Leerkracht (1 per 15 leerlingen) gratis
Extra leerkracht met lerarenkaart € 17,50
Overige begeleiders zonder lerarenkaart € 24,50

Combitarieven ZOO Planckendael + Technopolis*

Zie jij je leerlingen al een dutje doen op een spijkerbed of een eindje fietsen op een kabel op 5 meter hoogte? In Technopolis, het doe-centrum voor wetenschap en technologie, kan het allemaal. Wetenschappe-leuk dus!

Leerlingen 3 t/m 11 jaar € 18,15
Leerlingen 12 t/m 18 jaar € 20,15
Extra leerkracht met lerarenkaart € 17,75

*  Tarieven scholen en leerkrachten geldig tot 31/08/20, onderhevig aan wijzigingen