Discovery Ticket

UPDATE 09/06/2021 - ZOO Planckendael is open en onze gebouwen zijn opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Abonnees hoeven enkel te reserveren tijdens de weekend-, feest-, brug en vakantiedagen. Voor het grote publiek is het altijd verplicht om te reserveren, ook op weekdagen. Koop eerst je ticket, en reserveer een tijdstip van aankomst. Dit geeft je toegang tot het park tot sluitingstijd. Reserveer hier je bezoek. Raadpleeg alle maatregelen die voor jouw en onze veiligheid genomen worden in het park. Tot snel, zorg goed voor elkaar!
Bezoekers in het park:
31%* * realtime % bezoekers t.o.v. de toegelaten max. coronacapaciteit.

Vraag hier je Discovery Ticket-code aan

Je e-ticket voor ZOO Planckendael geeft je tot wel 50% korting op het Discovery Ticket voor je treinreis (heen & terug) op weekdagen. 

Kocht je e-tickets via één van onze partners of via je werkgever, geeft dan hieronder de barcode van je ticket in (start met 0215) om een Discovery Ticket kortingscode te ontvangen.

Kocht je e-tickets via onze webshop? Dan vind je de kortingscode van 16-tekens voor de aankoop van een Discovery Ticket onderaan je e-ticket. E-tickets voor kinderen van -12 jaar bevatten geen code, zij hoeven niet te betalen voor hun treinreis.

  • Geef in het barcode veld de barcode van je ticket in. 
  • Je ontvangt via e-mail een unieke code waarmee je een voordelig Discovery Ticket kan aankopen op www.NMBS.be/discovery.

 

Ticket 1

Ticket 2

Ticket 3

Ticket 4

Ticket 5

Ticket 6

Ticket 7

Ticket 8

+ Ticket toevoegen