Dagtickets

Helm Op Fluo Top

Helm Op Fluo Top

Zichtbaar en veilig naar school

Helm Op Fluo Top is een gratis verkeersproject waarmee basisscholen hun leerlingen kunnen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen. Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de leerlingen stickers en kunnen ze sparen voor beloningen.

Helm Op Fluo Top loopt tussen de herfst- en de krokusvakantie, van 6 november 2023 tot en met 9 februari 2024. Hoofddoel is om leerlingen aan te moedigen ook tijdens de donkere of koude dagen te voet of met de fiets naar school te komen. En dat op een veilige manier uiteraard! Wie ’s morgens met een fluohesje naar school komt, krijgt een sticker. Ook een fietshelm levert een sticker op.

Hoera, jouw kind heeft een volle (digitale) stickerkaart!

Proficiat! Je kind ging veilig naar school en dat wordt beloond! 

Met de code die je via je leraar ontving, verkrijg je een gratis ticket* voor een kind, van 3 t/m 12 jaar, voor ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Om gebruik te maken van het gratis ticket dient je kapoen vergezeld te zijn van een betalende volwassene aan standaard individueel tarief per beloningskaart of een volwassen abonnee met een geldig abonnement op de dag van het bezoek.

Verzilver je volle stickerkaart

  • Stap 1: Klik op de webshop van ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.
  • Stap 2: Duid het gewenste aantal tickets aan (duid voor het kind met volle stickerkaart het artikel ’Kind 3-12 jaar – volle spaarkaart met kortingscode’ aan en druk onderaan op de rode knop ‘in winkelwagen’.
  • Stap 3: Geef je persoonlijke kortingscode in en druk op de rode knop ‘toepassen’. Heb je meerdere kinderen met een volle stickerkaart die elk begeleid worden door 1 betalende volwassene per kind? Herhaal dan deze stappen om de volgende code te verzilveren en klik vervolgens op ‘doorgaan’.
  • Stap 4: Vul je gegevens in en druk op 'bestelling plaatsen'.
  • Stap 5: Wanneer je de stappen hebt voltooid, ontvang je de tickets via mail. Vind je deze niet meteen terug? Kijk dan zeker even bij je ongewenste items of spam.
  • Het gratis ticket voor het kind met volle stickerkaart is geldig van 01/03/2024 t/m 30/09/2024.

Beschik je over een papieren stickerkaart? Dan kan je ze gewoon inruilen aan de kassa op de dag van je bezoek.

Alvast veel plezier en tot binnenkort!