Pers

Algemene sfeerbeelden

In ZOO Planckendael zwerf je van het ene continent naar het andere. Maak kennis met de orang-oetans, een ongelooflijke mensapensoort die we willen koesteren. Net als de Indische neushoorns met hun imposante verschijning en ook de olifantenfamilie met hun speelse jongelingen, zullen ze een bezoek nog memorabeler maken.

Laat je in Afrika verwonderen door de grote groep bonobo’s en hun fascinerende relaties. Daar zwaaien vrouwtjes de plak. Wandel tussen de moormaki’s en ringstaartjes. Is de familie berberaap uitgebreid?

Laat je kroost alvast zelf de aap uithangen in deze, of één van de vele andere, speelgelegenheden. Ook in Oceanië, thuis van de koala, kan je je naar hartenlust uitleven. Deze wereld biedt je zoveel méér dan een dag boordevol plezier.

En dit op 20 min. rijden van Antwerpen en Brussel. Profiteer van een mooie korting met het Discovery Ticket en reis relaxed en duurzaam met de trein. Aan het station Mechelen word je opgehaald met de Planckendael Express die je naar de ingang van ZOO Planckendael brengt, en terug.